Biopulse Therapy

Biopulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage. De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend.

Hoe werkt de Biopulse Therapy?

U krijgt eerst een ontgiftende reiniging, hierna wordt u huid voorbehandelt met een complex van peptiden en pure vitamine C. Daarna wordt het speciale masker aangebracht, deze wordt volledig hard. Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel.

Het Pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd.

Het masker blijft gedurende 45 min aangebracht en wordt daarna met een wasmassage afgenomen.

De huid kleurt na het masker tijdelijk rood en vaak zijn er kleine, rode bloedvaatjes in de huid te zien. Dit is een positief en niet schadelijk effect, zuurstofrijk bloed is namelijk helderrood van kleur. Wanneer dit zuurstofrijke bloed naar de huid vervoerd wordt, kan dit zichtbaar zijn. Zuurstofrijk bloed is essentieel voor vele gezonde processen in de huid en in het lichaam. De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.Wat doet het masker?

Het masker heeft, naast oxygenatie effect, ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijdert en verstopte poriën worden ontdaan van de blokkades die de poriën aflsuiten. Tijdens de pulserende fase worden de spieren van het gezicht beter doorbloedt en verstevigt, waardoor de huid en gezichtscontouren er steviger uitzien.

Effectiviteit

 • Anti-aging en versteviging
 • Aanmaak collageen en elastine
 • Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
 • Verhelderen van hyperpigmentatie
 • Verwijderen van dode huidcellen
 • Verwijderen van verstoppingen uit de poriën
 • Reguleren van de talgproductie
 • Bestrijden van vrije radicalen

Belangrijke punten

 1. Contraindicaties:
 • Overgevoeligheid voor de ingrediënten
 • Zwangerschap of lactatie
 1. De roodheid is meestal binnen enkele uren weg, soms zelfs al na 30 minuten. In de dagen na de behandeling kan de huid nog af en toe wat rozig kleuren op de delen waar het masker is aangebracht.
 2. De huid kan na de behandeling warm en trekkerig aanvoelen, alsof u te lang in de zon gezeten heeft. Dit gevoel trekt binnen 24-48 uur weg.
 3. Vermijd de zon gedurende de eerste 24 uur. Zonnebank dient minimaal 7 dagen te worden vermeden. Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk SPF 50+ aan te brengen.
 4. Drink na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water.
 5. Vermijd gedurende 24 uur de sauna en fysieke inspanningen zoals sporten.
 6. Om het resultaat van de behandeling te vergroten wordt een kuur van meerdere behandelingen aangeraden.