Acné (Littekens)

Littekens komen voort uit diepere beschadigingen in de huid. Een litteken ontstaat als een wondgenezing wordt verstoord. Er kunnen verschillende littekens ontstaan bij een verstoorde wondgenezing. Denk hierbij aan platte of verheven littekens. Bij acné ontstaan er soms zelfs deukjes in de huid, maar ook rode of donkere vlekjes.

Te behandelen met:

Medik8 Rewind peel

Medik8 Universal AHA peel

Medik8 Sensitive PHA peel

Microneedling

 

Tijdens de behandeling geven wij vrijblijvende adviezen om jou huid thuis op de juiste manier met gebruik van de juiste producten te kunnen behandelen. Door een goede samenwerking tussen huidspecialist en cliënt behaal je de beste resultaten.

Thuisbehandeling

Je huid thuis op de juiste manier met de juiste producten verzorgen is essentieel voor een positief verloop van de behandelingen en om tot het beste eindresultaat te komen. Huidverbetering begint namelijk al vanaf thuis. Zie het als een 70-30 verhouding. 70% van je huidverbetering doe je zelf vanuit thuis doormiddel van de juiste

verzorgingsproducten en 30% behaal je in de salon door het laten uitvoeren van de op jouw huid afgestemde behandelingen.