Wat is Acné?

Acné is een vervelende, maar veel voorkomende huidaandoening. Acné komt het meest voor in het gelaat, schouders of rug. Deze huidaandoening wordt veroorzaakt door overmatige productie van talg door de talgklier van het haarzakje. Als er een overmatige productie van talg ontstaat, hopen de dode huidcellen zich op. Hierdoor raken de haarzakjes verstopt en ontstaat er een mee-eter, ontsteking of roodheid.

 

Acné kan op jonge, maar ook op oudere leeftijd ontstaan. Gelukkig zijn hier heel veel mooie behandelingen voor in de praktijk. Iedere huid is uniek, en daarom hebben wij niet een standaard acné-plan. Jouw plan wordt persoonlijk opgesteld in het behandelplan.

Te behandelen met:

Medik8 Clarity facial

Medik8 Pore Refinning Facial

Medik8 Clarity Peel

Microneedling

Biopulse Therapy

Biopulse Microneedling treatment

ANBOS

Glowy Skin Clinic is aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS met als specialisatie acne. Hierdoor is vergoeding door verschillende zorgverzekeraars mogelijk. Vraag voor deze mogelijkheden naar uw zorgverzekering.

Thuisbehandeling

Je huid thuis verzorgen is essentieel voor het positieve verloop van een acne behandeling. Een goede samenwerking tussen tussen de acne specialist en de cliënt is daarom zeer belangrijk om tot het beste eindresultaat te komen. Het bespoedigt het behalen van resultaat gedurende de acne behandelingen en zorgt voor het onderhouden en behouden van het resultaat nadien.