Medik8 facials

Ga voor een Beautiful skin for life!

Tijdens de gezichtsbehandelingen met Medik8 wordt er actief naar de huid gekeken om de huid direct van de benodigde voedingsstoffen te voorzien. Dit houd in dat de behandelingen huidverbeterend zijn, de behandelingen worden op maat gemaakt naar wens van de cliënt.

Dit betekend niet dat de wellness ervaring hierdoor verloren gaat. Bij het eerste keer boeken van een facial is het belangrijk om ook de intake er gelijk bij te plannen om de mogelijkheden

te bespreken!

Deze facials bieden wij:

Clarity Facial

Diepe actieve reiniging die wordt ingezet om een vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken. In deze behandeling maken we gebruik van producten die de huid kalmeren, herstellen en zorgen voor een mooie, egalere en heldere huidteint.

 

Deep Hydration Facial

Een compleet voedende en comfortabele facial om een vermoeide, geschilferde en veeleisende huid te herstellen. Zachte exfoliatie, intensieve diepe vochtherstellende behandeling.

 

Pore Refining Facial

Doelgerichte resultaten en zachte exfoliaite om de poriën te reinigen en te verfijnen.

 

Calming Facial

Een zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme, blozende, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid, onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen.

 

Platinum Facial

Een ontspannende Age-Defying Facial die wordt afgesloten met ons Age Defying Platinum Mask doordrenkt met Platinum voor een zichtbaar verjongde en verstevigde huid. De huid ziet er direct jeugdig en stralend uit.