Rosacea

Rosacea is een chonische huidaandoening van (voornamelijk) de gezichtshuid. De belangrijkste kenmerken van rosacea zijn roodheid van de wangen, kin en neus met aanwezigheid van kleine rode bultjes of puistjes. Meestal treft het vrouwen, maar bij mannen kan dit ook voorkomen. Vaak hebben mensen met een lichte huids- en oogkleur een grotere kans om rosacea te ontwikkelen. Externe factoren zoals het klimaat, alcohol, stress, geneesmiddelen of overgevoeligheid kunnen rosacea verergeren.

Te behandelen met:

Medik8 Deep hydration Facial

Medik8 Calming Facial

Medik8 Universal AHA peel

Medik8 Sensitive PHA peel

 

Tijdens de behandeling geven wij vrijblijvende adviezen om jou huid thuis op de juiste manier met gebruik van de juiste producten te kunnen behandelen. Door een goede samenwerking tussen huidspecialist en cliënt behaal je de beste resultaten.

Thuisbehandeling

Je huid thuis op de juiste manier met de juiste producten verzorgen is essentieel voor een positief verloop van de behandelingen en om tot het beste eindresultaat te komen. Huidverbetering begint namelijk al vanaf thuis. Zie het als een 70-30 verhouding. 70% van je huidverbetering doe je zelf vanuit thuis doormiddel van de juiste

verzorgingsproducten en 30% behaal je in de salon door het laten uitvoeren van de op jouw huid afgestemde behandelingen.